Kuva Hannu Sinisalo

Valokuvaajan ammattitutkintokoulutus

/ Media-alan ammattitutkinto valokuvauksen osaamisala

Koulutus alkaa seuraavan kerran 3.9.2018 Tampereella.

Voionmaan opisto on järjestänyt vuodesta 2005 lähtien valokuvaajan ammattitutkintoon (VAT) valmistavaa koulutusta. Tutkinto muuttuu 1.8.2018 alkaen media-alan ammattitutkinnoksi, jonka alla on valokuvauksen osaamisala.

Opetushallituksen määrittämät ammattitutkinnon perusteet määrittävät tutkintoon vaaditun osaamisen. Huomaa, että yksi tutkinnon osa on kaikille media-alan ammattitutkintoa suorittaville yhteinen.

Järjestämme kullekin tutkinnon suorittajalle tutkintokoulutusta kunkin yksilöllisen tarpeen mukaisesti 3.9.2018 alkaen. Tutkinnon voi suorittaa myös ilman tutkintokoulutusta osallistumalla näyttötilaisuuksiin. Tutkinnon suorittaminen kestää keskimäärin 10-18 kuukautta riippuen opiskelijan aiemmasta osaamisesta.

Ammattitutkinto antaa hyvät valmiudet alan ammatteihin sekä jatko-opintoihin. Opiskelu vaatii hyvää motivaatiota, omatoimisuutta, vastuullisuutta ja täsmällisyyttä, sillä alalle ovat tyypillistä freelancer-työsuhteet ja yrittäjyys.

 

Hinnat

  • Lukuvuoden hinnat vahvistetaan myöhemmin, mutta hinta riippuu opintojen kestosta. Keskimääräinen opiskeluaika on n. 10-18 kk. 

Hinta sisältää myös ammattitutkinnon näyttötilaisuudet.

Summa laskutetaan kuukausittain erissä tai sen voi maksaa myös isommissa erissä.

 

Valokuvaajan ammattitutkinto / media-alan ammattitutkinto / valokuvauksen osaamisala 3.9.2018 alkaen monimuoto-opintoina.

Täytä hakulomake viimeistään 30.6.2018. Sen jälkeen voit kysyä vapaita opiskelupaikkoja.

Kutsumme sinut haastatteluun, jossa voidaan ensimmäisen kerran kartoittaa tarvitsemaasi koulutusta.